Skip to content

De Telos- Methode ®

Hoeveel is genoeg?

Precies weten welk bedrag je als ondernemer nodig hebt om later te blijven genieten van het leven. Zodat zorgeloos leven nu begint.

Het
Bedrag

Zorgvuldig maatwerk

We verbinden de BV met jouw privé-situatie waardoor je eindelijk antwoord op die dringende vragen krijgt.

Concreet

Weten waar je aan toe bent. In heldere taal. Zonder vakjargon. Zodat jij weet welke stappen je moet zetten.

Advies van ondernemers

We snappen precies hoe het werkt. Wat jij wilt. Waar je het voor doet. En hoe we dat voor elkaar krijgen. Omdat we zelf ook ondernemers zijn.

Hoeveel is genoeg?

Om te blijven genieten, heb je antwoorden nodig

Is wat je nu opzij zet genoeg? De stappen die je hebt genomen om je vermogen veilig te stellen, de juiste stappen? Knagende vragen, waar je het antwoord maar niet boven tafel krijgt. 

Niet bij de bank. Bij de beleggingsadviseur of financieel planner.

Omdat ze zelf niet ondernemen, overzien ze jouw situatie niet volledig. 

Dat de ondernemer die de zaak wil uitbreiden, ook partner van is. Fanatiek reiziger. De voorzitter van de sportclub. Of de fervente golfer die z’n handicap wil verbeteren. En dat al die dingen belangrijk voor je zijn. Dat je alles wil blijven doen. Zowel prive als zakelijk. Nu en later.

Volg het Return on Life principe

Weten hoe je het beste uit het leven kan halen

Dat begint bij helderheid. Een duidelijke uitleg. Weten welk bedrag je nodig hebt om te blijven leven zoals je nu leeft. 

Als ondernemers weten we dat de oplossing zit in de verbinding tussen zakelijk en privé. Dat de vraag: hoeveel moet je met je BV verdienen om het prive ook leuk te hebben, beantwoord moet worden. 

Na een persoonlijk gesprek van 30 minuten weet jij hoeveel genoeg is. 

En weet je welk bedrag nodig is om de levenstijl die je nu hebt, ook over 20 jaar te kunnen veroorloven. 

Snel. Simpel. En duidelijkheid binnen een half uur.

Investering: 150 euro. 

Maak gebruik van onze fouten

Benut 20+ jaar aan ervaring

We weten hoe het is om hard te werken en aan het einde van het jaar minder over te houden dan we van tevoren bedacht hadden. Waar het geld naartoe ging? Dat wisten we 20 jaar geleden niet. 

We hadden niet genoeg inzicht.

Dat moest anders. We ontdekten wat je moet weten om later net zo leuk te kunnen leven als nu. Dat begon met uitrekenen welk bedrag we nodig hadden. Plannen hoe we dat bedrag konden halen. Jaar na jaar. Dit doen we zelf al jaren zo. Ieder jaar sluiten we beter af dan het jaar daarvoor.

Bespaar jezelf de fouten die wij hebben gemaakt en de duizenden euro’s die we hebben weggegooid. Bij ons geen leuke formule maar een concreet getal. Zodat jij daar praktisch mee aan de slag kan. Voor een zorgeloos leven. Voor jou en je dierbaren. 

Weet hoeveel genoeg is zodat je financiele vrijheid bereikt, zonder je levensstijl op te hoeven geven. Krijg de antwoorden die je nodig hebt om de volgende stap te zetten, binnen een half uur.

Veelgestelde vragen

Nadat je Het Bedrag hebt aangevraagd, krijg je van ons een mail met daarin een overzicht van de gegevens die je bij de hand moet hebben tijdens het gesprek met de aviseur. Je kunt vervolgens zelf een datum en tijd vaststellen waarop het gesprek online zal plaatsvinden.Tijdens dit gesprek vertelt hij welk bedrag genoeg is en legt hij uit hoe hij aan dat bedrag komt.

Nee, met Het Bedrag reken je uit hoeveel je later in de BV nodig hebt om net zo te kunnen leven als vandaag. Dit is een indicatie op grote lijnen. De realiteit is veel genuanceerder.  Het bedrag is de eerste stap van de Telos-Methode waar we je begeleiden naar financiële onafhankelijkheid zonder je levenstijl op te geven. Lees hier meer over Telos-Methode.

Nee, dat is niet nodig. Het gaat om jouw persoonlijke situatie. Om een compleet beeld te krijgen hebben we wel de zakelijke cijfers nodig.

Het zou wel verstandig zijn als jouw zakelijk partner ook een berekening voor zichzelf zou laten maken.

Tijd om orde op zaken te stellen

Dat voel jij ook. Anders was je niet tot hier gekomen. Blijkbaar voel je je onrustig.

Weet je in je achterhoofd dat je ‘iets’ moet regelen. “Dat doe ik later wel”, denk je nu. Eerst heb je nog tig andere dingen te regelen.
Maar zelfs als je het Telos-plan maar voor 50% uitvoert, heb je meer geld op de bank dan wanneer je zelf aan de slag gaat met beleggen en vastgoed kopen.

Je hebt dus alles te winnen en niets te verliezen.

Doordat wij je accountable houden. Bijsturen waar nodig, zorgen we er samen voor dat jij het pad helemaal afloopt. Met als gevolg dat je jaar na jaar goed afsluit. Inzicht krijgt in waar het geld allemaal blijft. Rust in je hoofd omdat het goed geregeld is. Wat overblijft is genieten. Van het leven. Van je dierbaren.

Stop met uitstellen en kom in actie.