Skip to content

Financiering voor ontwikkeling vastgoed

Hypotheek voor financiering van het bouwen of verbouwen van woningen voor de verhuur. Zoals een appartementencomplex, woningen of het verbouwen van een kantoorpand naar woningen. Hiervoor is een financiële oplossing nodig die bij jouw plannen past. Nu en op lange termijn.

Er zijn al heel wat kansen aan je voorbij gegaan. Geldverstrekkers die afhaken omdat ze de risico’s te groot vinden. Banken die de deur dichtslaan. Dat wil je niet meer.

Wat jij zoekt is een adviseur die kijkt naar de lange termijn. Naar wat een project kan opleveren. En daar de beste financiering bij zoekt.

Financiering ontwikkeling nieuwbouw

Om vastgoed te ontwikkelen. Voor verhuur of om door te verkopen. Daarbij denken we in mogelijkheden. Durven we te kijken naar de waarde die het project creëert op de lange termijn.

Maar het aankopen van een nieuw bedrijfspand, winkel of kantoorruimte vereist vaak een specifieke financieringsoplossing. Daarom zijn onze financieringen altijd op maat.
Kijkend naar de wensen en hoe we jou het beste kunnen helpen.

Financiering transformatie

De plannen liggen al klaar. Een school die getransformeerd wordt naar een appartementencomplex. Een villa verbouwd tot kantoorruimtes of een woning opsplitsen in meerdere wooneenheden. Het wachten is op de financiering zodat als de vergunning binnen is, je direct kan beginnen.


Daarvoor is het nodig dat er snel stappen gezet worden. Geen ellenlange processen of ontelbare vinkjes. Maar actie.

500+ klanten gingen je voor

We snappen dat je geen weken of maanden de tijd hebt als je een kans ziet. Een partij die buiten de kaders op strategisch niveau meedenkt is dan wel zo fijn. Want financiering hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange ervaring weten we wanneer we door moeten vragen, welke informatie we nodig hebben en bij wie we moeten zijn om jouw plannen te verwezenlijken. Zodat jij snel duidelijkheid hebt.

Van creëren naar realiseren zonder gedoe

In 5 stappen naar financiering

1.

Intake

2.

Vooroverleg met bankier

3.

Stukken verzamelen

4.

Financierings aanvraag

5.

Beoordeling bank

Onze beloftes
We helpen je het leven te krijgen dat jij voor ogen hebt.
Onze beloftes
We regelen het snel en zorgvuldig.
Onze beloftes
We ondersteunen ondernemers met een BV. Zakelijk en privé.
Onze beloftes
Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. We doen niet aan ingewikkeld.
Onze beloftes
Altijd een oplossing op maat. Omdat niemand standaard is.

Over ons

Maak gebruik van 20+ jaar ervaring

We adviseren al ruim 20 jaar op het gebied van financieringen. Omdat we zelf ondernemer zijn, weten we wat erbij komt kijken als je situatie niet standaard is. Bij welke partijen je aan kan kloppen en welke niet. En hebben we de juiste contacten om jouw droom mogelijk te maken.

Een financiering op maat vereist ook een zorgvuldige aanpak, gericht op jouw situatie. We zijn er niet om alleen vinkjes te zetten in een dossier. We zijn er om jouw wensen te realiseren. Waarbij we een speciale werkwijze hanteren die ervoor zorgt dat je snel duidelijkheid krijgt.

Dat doen we niet alleen door te kijken naar wat er wel kan. Maar ook door samen te werken met gerenommeerde partijen waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan.

Zet ons aan het werk.

Hoeveel is straks genoeg?

Zodat je als je met pensioen bent, nog genoeg hebt om te blijven leven zoals jij wilt. Nu én later. Het is niet lastig om later goed te leven. Je moet alleen weten welk bedrag je daarvoor nodig hebt.

0

Veelgestelde vragen

Voor meer ervaren beleggers met werkkapitaal, zowel prive als vanuit een BV.

Nee, dat hoeft niet. We kunnen dan al de mogelijkheden onderzoeken voor je.

Afhankelijk van de situatie kun je tot 90% van de marktwaarde financieren

Ja, dat is mogelijk. De (ver)bouw kosten kunnen tot 100% gefinancierd worden. Dat heeft in sommige gevallen consequenties voor de financiering van de aankoop.

Ja. Wij financieren zorginstellingen met een garantie van het betreffende waarborgfonds (WSW en WfZ).

Wat is jullie werkwijze?

Wat zijn je wensen en wat is je persoonlijke situatie? Dat krijgen we duidelijk tijdens een telefonische intake.

Mocht het nodig zijn, dan kan je via een beveiligde verbinding documenten met basisinformatie met ons delen. Daarna wordt door ons, na eventueel overleg met een bankier, gekeken of de aanvraag kans van slagen heeft.

Indien positief, dan wordt een ‘Overeenkomst van Opdracht’ opgesteld en gaan we aan de slag om een voorstel van een of meerdere banken te ontvangen. We hebben daar dan exclusiviteit in.

Alleen wij werken voor jou.

Altijd antwoord op je vragen

Omdat genieten van het leven begint met helderheid.
Henk Terlouw
Henk Terlouw

Vermogensfinancier| Erkend financieel adviseur