Skip to content

Hypotheken

Wonen in een huis zoals jij graag wil. Waar je wilt. Dat gaat nooit alleen maar over een hypotheek. Maar over hoe het op een verantwoorde manier past in het totaalplaatje van jouw leven. In een structuur waar je later op kan voortbouwen. Zodat wonen ook echt een genot blijft.

Hypotheek voor woonhuis

Geen standaard situatie maar wel op zoek naar een droomhuis. Om dat mogelijk te maken is vaak een financiering nodig. Afgestemd op jullie situatie. Rekening houdend met nieuwe wensen. Dat vraagt om een financiële oplossing die geen grote gevolgen heeft voor de financiële huishouding maar ervoor zorgt dat er ruimte blijft om lekker te kunnen leven. Nu en later.

Hypotheek voor tweede woning

Een hypotheek voor een woning waar je niet permanent woont maar wel op elk moment naartoe kan gaan. Maar niet iedere bank staat te springen om een lening te verstrekken voor een tweede huis in het bos of aan het strand. Een financiering op maat moet ervoor zorgen dat jullie wens in vervulling gaat, zonder dat het extra zorgen oplevert. Maar juist ruimte biedt om ten volle van het leven te genieten.

Hypotheek voor woning kind

Een hypotheek om een woning voor je (klein)kinderen te kopen, zodat je zeker weet dat ze goed terechtkomen. Rekening houdend met de optimale combinatie van hypotheek, eigen geld, overwaarde en fiscaliteit. Wel het juiste huis, niet de zorgen.Huis in Nederland, werken in het buitenland

Hoe lang je ook in het buitenland hebt gewoond. Nederland blijft thuis. Daarom wil je graag een hypotheek om een woning voor eigen gebruik te kopen. Terwijl jullie nu nog in het buitenland werken en wonen. Maar het proces van terugkeren of een tweede woning in het thuisland kopen, loopt niet altijd in een rechte lijn. Wij ontzorgen en geven financiële rust met een oplossing op maat.

Zwitserse Frank Hypotheek

De Zwitserse Franken Hypotheek (CHF hypotheek) is een financiering in Zwitserse Franken. Profiteren van de lage rente in Zwitserland om zo een woning in Nederland of een (tweede) woning in het buitenland te financieren vereist specifiek maatwerk en moet passen jouw persoonlijke situatie. Wij zorgen daarvoor.
Onze beloftes
We helpen je het leven te krijgen dat jij voor ogen hebt.
Onze beloftes
We regelen het snel en zorgvuldig.
Onze beloftes
We ondersteunen ondernemers met een BV. Zakelijk en privé.
Onze beloftes
Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. We doen niet aan ingewikkeld.
Onze beloftes
Altijd een oplossing op maat. Omdat niemand standaard is.

Over De Looff & Partners

Gespecialiseerd in het onmogelijke, mogelijk maken

Bij De Looff & Partners gaat het altijd over het leven en de manier waarop jij dat wil leven. Daar helpen we je bij.
Dat doen we al ruim 20 jaar door middel van financieel advies op het gebied van hypotheken, beleggen en vastgoed voor particulieren met een hoog inkomen of ondernemers met een BV.

Het doel is altijd om financiële ruimte te creëren. Omdat we weten dat ruimte in je portemonnee ook ruimte in je hoofd betekent. Zodat jij voluit kan leven.

Veelgestelde vragen

We beginnen altijd met een (telefonische) intake waarin alle belangrijke zaken in beeld gebracht worden. Meestal zullen we dit eerst met een bankier bespreken en duidelijkheid krijgen of de aanvraag kans van slagen heeft. Als we weten dat de kans op succes redelijk groot is, dan nemen we de opdracht aan en leggen dit vast in een Overeenkomst van Opdracht. Wij krijgen dan exclusiviteit om de opdracht uit te voeren.
De wereld waarin wij opereren, specialistisch bankieren, is heel klein. Iedereen kent elkaar. Je hebt slechts 1 keer de gelegenheid om het verhaal juist te vertellen en de aanvraag te doen. Als het verhaal net niet juist verteld wordt (om welke reden dan ook), zijn de kansen verkeken.
Aangezien elke aanvraag maatwerk is, is de prijs van onze dienstverlening ook maatwerk. Dit is niet alleen afhankelijk van het aantal uren dat wij nodig hebben, maar ook van de mate waarin wij gebruik moeten maken van ons netwerk, de creativiteit die benodigd is in het bedenken van een oplossing. Kortom: hoe groot is het belang en hoe waardevol is onze bijdrage in het bereiken van het doel? Onze ervaring is: het belang is altijd vele malen groter dan onze kosten.

Hoeveel is genoeg?

Zodat je naast een fijn huis ook nog genoeg hebt om te blijven leven zoals jij wilt. Nu én
later. Want het is niet lastig om later goed te leven. Je moet alleen weten wat voor bedrag je
daarvoor nodig hebt.

En krijg binnen 5 minuten antwoord.

Altijd antwoord op je vragen

Omdat genieten van het leven begint met helderheid.
Henk Terlouw
Henk Terlouw

Vermogensfinancier| Erkend financieel adviseur