Skip to content

Hypotheek voor woonhuis

Wonen in jullie droomhuis. Om dat mogelijk te maken is vaak een financiering nodig. Geen standaardpakket, maar maatwerk. Een financiële oplossing die geen grote gevolgen heeft voor de financiële huishouding, maar die ervoor zorgt dat er ruimte blijft om lekker te kunnen leven. Nu en in de toekomst.

Je droomhuis kopen moet een geweldige ervaring zijn. Voorpret over hoe je het gaat inrichten. Welke kamer voor wie is. Die stoere bank in de woonkamer waar jij je al op ziet zitten met lekker glas bier.

Maar eerst de financiering rond krijgen. Alleen gaan de meeste banken en advieskantoren uit van een standaard situatie. Ze kunnen niet zo goed omgaan met de beleggingspanden die je in bezit hebt en waar al een hypotheek op rust. Een inkomen als ondernemer met diverse BV’s of een BKR notering. Vaak is een eigen huis daar niet mogelijk.

Omdat de meeste banken en advieskantoren vaak alleen maar standaard pakketten aanbieden. Pakketten waar jij niet mee uit de voeten kan.

Jij bent nou eenmaal niet standaard.

Met maatwerk ben je meer geholpen. Een financiering die niet als een grote last op je schouders drukt, maar mogelijk maakt waar je al lang van droomt. Afgestemd op jouw situatie.

Omdat we weten waar we moeten zijn. Want als je weet op welke manier de aanvraag gedaan moet worden en welke bankier je daar voor moet hebben, blijkt dat een eigen huis wél kan. Daarom leveren wij altijd financiering die bij jou en jouw situatie past.

Een financiële oplossing op maat. 
Omdat jij niet standaard bent

In 5 stappen naar financiering

1.

Intake

2.

Vooroverleg met bankier

3.

Stukken verzamelen

4.

Financierings aanvraag

5.

Beoordeling bank

Onze beloftes
We helpen je het leven te krijgen dat jij voor ogen hebt.
Onze beloftes
We regelen het snel en zorgvuldig.
Onze beloftes
We ondersteunen ondernemers met een BV. Zakelijk en privé.
Onze beloftes
Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. We doen niet aan ingewikkeld.
Onze beloftes
Altijd een oplossing op maat. Omdat niemand standaard is.

Over ons

Maak gebruik van 20+ jaar ervaring

Naast dat we al ruim 20 jaar mensen adviseren op het gebied van hypotheken, hebben we daar zelf ook persoonlijk ervaring mee. We weten wat erbij komt kijken als je situatie niet standaard is. Bij welke partijen je aan kan kloppen en welke niet.

Een hypotheek op maat vereist ook een aanpak, gericht op jouw situatie. We zijn er niet om alleen vinkjes te zetten in een dossier. We zijn er om jouw wensen te realiseren.

Dat doen we niet alleen door te kijken naar wat er wel kan. Maar ook door samen te werken met gerenommeerde banken. We sluiten partijen waarvan we kunnen verwachten dat ze zich over enkele jaren weer terugtrekken van de Nederlandse markt, daarom uit. Zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Zet ons aan het werk om jouw droomhuis te realiseren.

Hoeveel is straks genoeg?

Zodat je als je met pensioen bent, nog genoeg hebt om te blijven leven zoals jij wilt. Nu én later. Het is niet lastig om later goed te leven. Je moet alleen weten welk bedrag je daarvoor nodig hebt.

0
En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als een rode draad door hun organisatie heen.
Yashin Ali
There are many
En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als een rode draad door hun organisatie heen.
Yashin Ali
There are many
En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als een rode draad door hun organisatie heen.
Yashin Ali
There are many

Veelgestelde vragen

Wat zijn je wensen en wat is je persoonlijke situatie? Dat krijgen we duidelijk tijdens een telefonische intake. Mocht het nodig zijn, dan kan je via een beveiligde verbinding documenten met basisinformatie met ons delen. Daarna wordt door ons, na eventueel overleg met een bankier, gekeken of de aanvraag kans van slagen heeft. Indien positief, dan wordt een ‘Overeenkomst van Opdracht’ opgesteld en gaan we aan de slag om een voorstel van een of meerdere banken te ontvangen.
Nee, we kijken altijd naar wat de mogelijkheden zijn per situatie. Onze financiële oplossingen zijn daardoor altijd op maat. Afgestemd op jouw wensen.
Ja, dat is mogelijk. Het hangt af van de huurcontracten, het vastgoed en de hoogte van de schuld. En natuurlijk van het overig inkomen.
Ja, dat is mogelijk. Indien je veel winst in reserve houdt en de afgelopen jaren geen dividend hebt uitgekeerd, kunnen we dat wel meenemen. Het is wel maatwerk.
Ja. Wij hebben reeds vele KLM vliegers in de afgelopen 15 jaren geholpen en zijn volledig op de hoogte van alle regelingen. Wij kunnen dan ook snel helpen.

Vanaf het moment dat alle documenten aangeleverd zijn, moet je rekenen op ongeveer 4 tot
8 weken voordat de hypotheek rond is.

Wat is jullie werkwijze?

Via een telefonische intake bespreken we jullie wensen en krijgen we inzicht in jullie persoonlijke situatie. Eventueel kunnen er via een beveiligde verbinding documenten met basisinformatie gedeeld worden.

Daarna wordt, na overleg met een bankier, beoordeeld of de aanvraag kans van slagen heeft. Als de uitkomst positief is, wordt een Overeenkomst van Opdracht opgesteld en gaan wij aan de slag om een voorstel van een of meerdere banken te ontvangen.


Via telefoon of online houden we jullie van de voortgang op de hoogte en maken we afspraken over de te nemen stappen.

Altijd antwoord op je vragen

Omdat genieten van het leven begint met helderheid.
Henk Terlouw
Henk Terlouw

Vermogensfinancier| Erkend financieel adviseur