Skip to content

Vastgoed

Investeren in vastgoed is nooit het doel op zich. Het maakt altijd deel uit van een groter geheel: de totale vermogenspositie. Al ruim 15 jaar zijn we vaste partner voor ondernemers en investeerders die het belangrijk vinden dat de financiering op een verantwoorde manier in het totaalplaatje van het leven past.

Hypotheek voor huis kind

Hoewel het tijd is om los te laten, wil je zeker weten dat ze goed terechtkomen. Daarom zoek je een hypotheek om een woning voor je (klein)kind te kopen. Rekening houdend met de optimale combinatie van hypotheek, eigen geld, overwaarde en fiscaliteit. Zodat je het juiste huis kan kopen, zonder zorgen.

Verhuurhypotheek (buy-to-let)

Mikken op één inkomstenstroom is niets voor jou. Daarom zoek je een hypotheek zodat je een woning voor de particuliere verhuur kan kopen. Een goede uitkomst is om één of meerdere panden aan te kopen die je vervolgens kan verhuren. Daarvoor is een financiering nodig die past bij jouw situatie, rekening houdend met toekomstige dromen.

Ontwikkeling (nieuw en transformatie)

Een hypotheek voor financiering van het bouwen of verbouwen van woningen voor de verhuur. Zoals een appartementencomplex, woningen of het verbouwen van een kantoorpand naar woningen. Hiervoor is een financiële oplossing nodig die bij jouw plannen past. Nu en op lange termijn.

Zakelijke panden verhuren en eigen gebruik

Een bedrijf dat jouw plannen begrijpt en mee wil financieren. Zodat je een bedrijfspand kan aankopen voor de verhuur of eigen gebruik. De Looff & Partners denkt strategisch mee en zorgt dat de financiering past in het grotere geheel van de onderneming en jouw persoonlijke doelen.

Vastgoed in Nederland, wonen in het buitenland

Hypotheek voor verhuur van woningen en appartementen voor eigenaren die buiten Nederland wonen en werken. En middels vastgoed hun vermogen willen uitbouwen. Daarbij hoort een financiering die past bij jouw situatie, rekening houdend met de lange termijn.
Onze beloftes
We helpen je het leven te krijgen dat jij voor ogen hebt.
Onze beloftes
We regelen het snel en zorgvuldig.
Onze beloftes
We ondersteunen ondernemers met een BV. Zakelijk en privé.
Onze beloftes
Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. We doen niet aan ingewikkeld.
Onze beloftes
Altijd een oplossing op maat. Omdat niemand standaard is.

Over de Looff & Partners

Gespecialiseerd in het onmogelijke, mogelijk maken

Bij De Looff & Partners gaat het altijd over het leven en de manier waarop jij dat wil leven. Daar helpen we je bij.
Dat doen we al ruim 20 jaar door middel van financieel advies op het gebied van hypotheken, beleggen en vastgoed voor particulieren met een hoog inkomen of ondernemers met een BV.
Het doel is altijd om financiële ruimte te creëren. Omdat we weten dat ruimte in je portemonnee ook ruimte in je hoofd betekent. Zodat jij voluit kan leven.

En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als een rode draad door hun organisatie heen.
Yashin Ali
There are many
En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als een rode draad door hun organisatie heen.
Yashin Ali
There are many
En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als een rode draad door hun organisatie heen.
Yashin Ali
There are many

Veelgestelde vragen

We beginnen altijd met een (telefonische) intake waarin alle belangrijke zaken in beeld gebracht worden. Meestal zullen we dit eerst met een bankier bespreken en duidelijkheid krijgen of de aanvraag kans van slagen heeft. Als we weten dat de kans op succes redelijk groot is, dan nemen we de opdracht aan en leggen dit vast in een Overeenkomst van Opdracht. Wij krijgen dan exclusiviteit om de opdracht uit te voeren.
De wereld waarin wij opereren, specialistisch bankieren, is heel klein. Iedereen kent elkaar. Je hebt slechts 1 keer de gelegenheid om het verhaal juist te vertellen en de aanvraag te doen. Als het verhaal net niet juist verteld wordt (om welke reden dan ook), zijn de kansen verkeken.
Aangezien elke aanvraag maatwerk is, is de prijs van onze dienstverlening ook maatwerk. Dit is niet alleen afhankelijk van het aantal uren dat wij nodig hebben, maar ook van de mate waarin wij gebruik moeten maken van ons netwerk, de creativiteit die benodigd is in het bedenken van een oplossing. Kortom: hoe groot is het belang en hoe waardevol is onze bijdragen in het bereiken van het doel? Onze ervaring is: het belang is altijd vele malen groter dan onze kosten.

Hoeveel is genoeg?

Bereken gratis hoeveel geld je nodig hebt om te blijven leven zoals jij dat graag wil.

Altijd antwoord op je vragen

Omdat genieten van het leven begint met helderheid.
Henk Terlouw
Henk Terlouw

Vermogensfinancier| Erkend financieel adviseur