Skip to content

Je bedrag wordt nu berekend

Het rapport vind je binnen 10 minuten in je mailbox. 

Heb je geen mail van ons gekregen, check voor de zekerheid je spam.

Ondernemer met een BV?

In het rapport vind je het bedrag dat je privé nodig hebt. Ben je ondernemer met een BV, dan heb je te maken met meerdere bedragen. Want hoeveel omzet en winst moet je draaien om het privé ook leuk te hebben? Krijg daarop het antwoord met een advies op maat.

Het bedrag is onderdeel van de Telos-methode®

De Telos-methode bestaat uit 3 stappen.

  1. Weten hoeveel er nodig is door het bedrag uit te rekenen voor een zorgeloos leven.
  2. Een helder plan met meetbare doelen waardoor je precies weet of je op koers ligt.
  3. Het pad met een 3 maandelijkse call die ervoor zorgt, dat je de periodieke doelen ook haalt.

Het Bedrag


Het Plan


Het Pad

Zodat jij het leven kan leiden dat je voor ogen hebt

Want weten welk bedrag je nodig hebt voor een zorgeloos leven is slechts de eerste stap. Weten hoe je dat bedrag haalt, zorgt ervoor dat er genoeg geld op de bank staat waardoor je pas echt kan gaan genieten.  

Daar draait De Telos-methode om. 
In 3 stappen naar financiële onafhankelijkheid. Een methode die is gebouwd op 20 jaar ervaring.

Want, zeg eens eerlijk

We nemen onszelf wel voor dat we het nu echt financieel anders gaan aanpakken. Geld wegzetten. Of een financieel plan maken voor later. 

Maar later lijkt nog zo ver weg. 

En in de tussentijd is er nog zoveel te doen. Er is altijd wel een goede reden om net die ene uitgave te doen die je niet had gepland. Moet kunnen, toch? 
Maar aan het einde van het jaar is dat terug te zien op de bankrekening. Volgend jaar begin ik echt, denk je. Maar is dat ook echt zo? 

Met de Telos-methode krijg je inzicht in wat je nodig hebt om te blijven leven zoals je nu leeft. Welk bedrag daarvoor nodig is. Welke stappen nodig zijn. En we begeleiden jou naar je doel. 

Zodat je jaar na jaar in december een goed gevulde bankrekening hebt. Meer tijd over hebt om aan je geliefden te besteden. Meer rust, omdat je weet dat er genoeg geld op de bank staat. Want dat is pas echt genieten van het leven.