Skip to content

Beleggen

Vermogen opbouwen zodat zorgeloos genieten mogelijk wordt. Dat kan met beleggen. Maar beleggen zonder plan is als schieten met losse flodders. Wij zorgen ervoor dat raak is. En altijd op een duurzame manier.

Telos beleggingsportefeuille

Het leven leiden dat jij graag wilt. Ondanks alle veranderingen. Daar heb je vermogen voor nodig. Om niet alleen afhankelijk te zijn van je bedrijf als pensioen, wil je dat vermogen opbouwen door middel van beleggen. Zonder daar een hele studie van te maken. Wij zorgen dat het mogelijk wordt.

Pensioen beleggen

Het genieten stopt niet na je pensioen. Op een fiscaal vriendelijke manier een pensioenvoorziening opbouwen doe je met de Pensioen beleggingsrekening. Deze heeft dezelfde fiscale kwalificatie als de lijfrente beleggingsrekening. Zo is het voor jou als ondernemer mogelijk om te blijven leven zoals jij wil.

Onze beloftes
We helpen je het leven te krijgen dat jij voor ogen hebt.
Onze beloftes
We regelen het snel en zorgvuldig.
Onze beloftes
We ondersteunen ondernemers met een BV. Zakelijk en privé.
Onze beloftes
Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. We doen niet aan ingewikkeld.
Onze beloftes
Altijd een oplossing op maat. Omdat niemand standaard is.

Over De Looff & Partners

Gespecialiseerd in het onmogelijke, mogelijk maken

Bij De Looff & Partners gaat het altijd over het leven en de manier waarop jij dat wil leven. Daar helpen we je bij.
Dat doen we al ruim 20 jaar door middel van financieel advies op het gebied van hypotheken, beleggen en vastgoed voor particulieren met een hoog inkomen of ondernemers met een BV.
Het doel is altijd om financiële ruimte te creëren. Omdat we weten dat ruimte in je portemonnee ook ruimte in je hoofd betekent. Zodat jij voluit kan leven.

Veelgestelde vragen

Nee, dat zijn we niet. Wij zijn ingeschreven bij het DSI als Beleggingsadviseur Maatwerk en maken gebruik van het Nationaal Regime. Dat betekent dat wij adviseren en niet daadwerkelijk het geld beheren. Wij kunnen niet bij het geld komen. Elke aanpassing in de beleggingsportefeuille stellen wij voor als advies. Je beslist zelf of je hier akkoord mee gaat. Dit is een volledig geautomatiseerd proces.
Wij kiezen alleen voor duurzame fondsen. Dat betekent dat bedrijven die zijn opgenomen in de fondsen geselecteerd zijn op criteria op het gebied van Milieu, Sociaal en Bestuur (ESG). Dat gaat over mensenrechten, duurzaamheid, dierenwelzijn, hoe werknemers behandeld worden, wapenindustrie, etc.
Wij beleggen in wereldwijd gespreide fondsen. Dit kan zijn in aandelen, obligaties, vastgoed of een mix hiervan. Het zijn beursgenoteerde fondsen. Dus niet in individuele aandelen of obligaties.
De dienstverlening betreft niet alleen het adviseren over de beleggingsportefeuille, maar ook het onderhouden van het financieel plan. Ook moeten wij aan alle wettelijke vereisten voldoen ten aanzien van de bedrijfsvoering. Daarom bespreken we vooraf hoe onze beloning wordt vastgesteld: een vast bedrag per maand rechtstreeks gefactureerd, een procentuele inhouding op het belegd vermogen, een combinatie hiervan, of onderdeel van een breder pakket met een vaste prijs.

Hoeveel is genoeg?

Bereken gratis hoeveel geld je nodig hebt om te blijven leven zoals jij dat graag wil.

Altijd antwoord op je vragen

Omdat genieten van het leven begint met helderheid.

Richard de Looff
Richard de Looff

DSI Beleggingsadviseur |Register Pensioenadviseur