Skip to content

De rust van altijd genoeg geld. Voor nu en later.

Telos beleggings
portefeuille

Vermogen opbouwen zodat zorgeloos genieten mogelijk wordt. Dat kan door een beleggingsportefeuille op te bouwen. Maar beleggen zonder plan is als schieten met losse flodders. Wij zorgen ervoor dat jouw investering raak is. Op een duurzame manier.

Het leven leiden dat jij graag wilt. Ondanks alle veranderingen. Daar heb je vermogen voor nodig. Om niet alleen afhankelijk te zijn van je bedrijf als pensioen, wil je graag dat vermogen opbouwen door middel van beleggen. Zonder daar een hele studie van te maken. Want jij bent druk met het leven.

Hoe zorg je voor grip op geld?

Al wil je wel zeker weten dat het allemaal goed gaat. Omdat jij weet dat financiële rust ook voor rust in je hoofd zorgt. Er zijn alleen zoveel manieren om een portefeuille op te bouwen. Want in welke fondsen wil je investeren? Welke landen, welke sectoren? Hoe ga je deze verdelen?

Weet waar je in investeert

Is een fonds wel duurzaam of investeer je zonder het te weten in wapens?

Help je mee aan het in stand houden van de verschrikkelijke werkzaamheden van een kledingfabriek in Bangladesh, terwijl dat absoluut niet je bedoeling is. Dat voelt niet lekker.

Duurzaam volgens ESG-criteria

Daarom kiezen wij voor duurzaam vermogen opbouwen. Door alleen te kiezen voor bedrijven die voldoen aan de ESG-criteria. Omdat bedrijven die niet alleen waarde creëren voor aandeelhouders maar ook voor stakeholders zoals werknemers, klanten, leveranciers en de maatschappij in het algemeen, vaak een sterk rendement behalen. En jouw investering uit kan groeien tot een kapitaal.

Haal meer uit je geld

Een onmisbare schakel hierin is een financieel adviseur waarmee je samen een plan maakt.

Hij zorgt ervoor dat de emotionele angel uit het beleggen wordt gehaald zodat je de juiste beslissingen neemt die meer rendement opleveren.
Hij doet research naar de juiste fondsen. Stuurt tijdig bij. En kijkt vanuit het plan mee of jij de juiste koers aanhoudt. Omdat hij altijd jouw doel voor ogen heeft.

Om ervoor te zorgen dat je altijd de meest optimale portefeuille hebt, komt het investeringscomite ieder kwartaal bij elkaar om zowel de performance als de inhoud van de portefeuille te beoordelen.

Rust doordat je weet dat je portefeuille in goede handen is

Onze beloftes
We helpen je het leven te krijgen dat jij voor ogen hebt.
Onze beloftes
We regelen het snel en zorgvuldig.
Onze beloftes
We ondersteunen ondernemers met een BV. Zakelijk en privé.
Onze beloftes
Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. We doen niet aan ingewikkeld.
Onze beloftes
Altijd een oplossing op maat. Omdat niemand standaard is.

Over ons

Leun op 20+ jaar ervaring

Bij De Looff & Partners gaat het altijd over het leven en de manier waarop jij dat wil leven. Daar helpen we je bij door je te begeleiden bij het opbouwen van een beleggingsportefeuille. Dat doen we al ruim 20 jaar op een duurzame manier.
Doordat we alleen zaken doen met bedrijven die voldoen aan onze criteria op milieuvriendelijk, social en maatschappelijk gebied. Zodat aandelen niet alleen rendement voor jou opleveren maar ook waarde voor de wereld.

Dat vergt een zorgvuldige aanpak, gericht op jouw situatie. We zijn er niet om alleen vinkjes te zetten in een dossier. We zijn er om jouw wensen te realiseren. Waarbij we een speciale werkwijze hanteren die ervoor zorgt dat je snel duidelijkheid krijgt.

Want voordat je het weet is later, te laat.

Hoeveel is straks genoeg?

Zodat je als je met pensioen bent, nog genoeg hebt om te blijven leven zoals jij wilt. Nu én later. Het is niet lastig om later goed te leven. Je moet alleen weten welk bedrag je daarvoor nodig hebt.

0
En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als een rode draad door hun organisatie heen.
Yashin Ali
There are many
En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als een rode draad door hun organisatie heen.
Yashin Ali
There are many
En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als een rode draad door hun organisatie heen.
Yashin Ali
There are many

Zelfs als je het plan maar voor 50% uitvoert, heb je meer geld op de bank dan wanneer je zelf aan de slag gaat met beleggen en vastgoed kopen.

Richard de Looff

De Looff & Partners

Veelgestelde vragen

Voor iedereen die vermogen wil opbouwen volgens een financieel plan, waarin duidelijke doelen zijn gedefinieerd. Minimale beleggingsperiode is 15 jaar. Bedenk dat beleggen niet ophoudt als je er inkomen van gaat onttrekken. Je blijft beleggen tot je 90 bent!

Wij beleggen in wereldwijd gespreide fondsen. Dit kan zijn in aandelen, obligaties, vastgoed of een mix hiervan. Het zijn beursgenoteerde fondsen. Wij kiezen alleen voor duurzame fondsen.

Dat betekent dat bedrijven die zijn opgenomen in de fondsen geselecteerd zijn op criteria op het gebied van Milieu, Sociaal en Bestuur (ESG). Dat gaat over mensenrechten, duurzaamheid, dierenwelzijn, hoe werknemers behandeld worden, wapenindustrie, etc. Wij hanteren een zogenaamde core-satellite strategy. Een kern van wereldwijde fondsen aangevuld met kleine specialistische fondsen die de risico-rendementverhouding aanvullen.

Je kunt vanaf € 50 per maand inleggen. Maar de inleg wordt gebaseerd op een doel dat is vastgesteld in het plan.

Ja, de rekening staat op jouw eigen naam en orders tot koop en verkoop kun je zelf geven. Er is ook geen vaste looptijd.

Jazeker. Je hebt 24 uur per dag toegang tot jouw rekening via ons portal. Klik hier.

Hoe werkt het?

Nadat we op basis van een financieel plan de doelen hebben vastgesteld, wordt een haalbaarheidsanalyse gemaakt en een voorstel voor een passende portefeuille.

Op basis hiervan wordt een rekening geopend op ons platform en de geadviseerde portefeuille aangekocht. De rekening staat op naam van de belegger. Wij adviseren periodiek over de voortgang. Wel is er dagelijks toegang tot de portefeuille mogelijk, om alles te volgen. Al raden we dat overigens af.

Altijd antwoord op je vragen

Omdat genieten van het leven begint met helderheid.

Richard de Looff
Richard de Looff

DSI Beleggingsadviseur |Register Pensioenadviseur